x

U2 Weekend på GAFFA Radio

U2 Weekend på GAFFA Radio

For første gang nogensinde dedikerer GAFFA Radio en hel weekend til et band, og hvad er mere oplagt end at starte med en weekend, der fejrer verdens største rockband. I løbet af lørdag og søndag vil man denne weekend kunne høre U2 døgnet rundt kun afbrudt af udvalgte sange med en lang række af de fantastiske opvarmningsbands, de har haft med på deres verdensturné. Men i stedet for bare at lave en gennemgang af U2s største hits har vi på GAFFA Radio valgt at præsentere en lidt anden side af den irske supergruppe.

I løbet af de to dage vil man naturligvis komme til at høre alle bandets singler fra de sidste 25 år. Men for at vise flere sider af bandets enorme bagkatalog vil man også kunne høre masser af eksempler på de andre højdepunkter, der findes på bandets 12 plader. Derudover har vi været en grundig tur i arkivet og fundet frem til en masse single-b-sider, akustiske og demoversioner, coverversioner, liveoptagelser, soundtracks, sideprojekter og duetter med så forskellige folk som Willie Nelson, Frank Sinatra, Sinead O'Conner, Gavin Friday, Wyclef Jean, Michael Hutchence og Mick Jagger.

På U2's udsolgte verdensturné har bandet selv håndplukket de forskellige opvarmningsbands, hvilket betyder, at man i København kan opleve The Soundtrack of Our Lives og Razorlight før selve U2-braget. Det betyder også, at man til koncerterne på turnéen har kunnet opleve en lang række af tidens hotteste nye navne som eksempelvis Franz Ferdinand, Keane, The Bravery, Kings of Leon (der varmede op til alle de amerikanske koncerter), The Killers og Interpol. Derfor har vi valgt at spæde weekendens U2-bonanza op med en række udvalgte hits fra de bands som Bono, Edge, Larry og Adam selv har liggende på deres iPod (U2 edition) for tiden.

Så der vil altså weekenden igennem være masser af U2-relateret musik både for aficionados og for folk, der bare glæder sig til koncerten i al almindelighed.
Go' weekend og go' koncert!

Hør GAFFA Radio

U2s officielle webside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA