Nyhed

Best Coast på vej med toer

Indie-rockbandet udgiver det efter eget udsagn personlige album ”The Only Place” den 14. maj

Næsten to år efter at Bethany Cosentino og Bobb Bruno udgav deres debutalbum "Crazy For You", er duoen klar med deres andet studiealbum "The Only Place", som er sat til at udkomme den 14. maj.

Best Coast blev dannet i 2009, og udgav debutalbummet "Crazy For You" i sommeren 2010. GAFFAs Lars Löbner Jeppesen gav albummet fire stjerner og skrev: "Det seneste år har Bethany Cosentino i front for Best Coast redet på en bølge af hype og hysterisk ros, og Best Coast blev for nylig kåret som årets bedste nye band i NME. Nu ligger debutpladen klar, og den skuffer bestemt ikke, hvis man ikke kan få nok af unge bands, der dyrker en tyk lo-fi-æstetik, hvor naivismen er i højsædet lyrisk, melodisk og produktionsmæssigt."

Det har dog ikke været nogen hemmelighed, at bandet har arbejdet på nyt materiale. Cosentino fortalte i et interview med Pitchfork, at "dette album er virkelig personligt, meget mere end "Crazy For You". Sangene handler for det meste om mig, hvad jeg har været igennem de sidste to år, hvordan mit liv har forandret sig, og hvad jeg har lært af det. Det er en meget terapeutisk plade for mig. Jeg havde mulighed for at få en del af mit bryst. Sangskrivning er den nemmeste vej at gøre det for mig. Der er dog stadig sange omkring kærlighed, men det er gjort på en helt anden måde nu."


Nu er andet album så på vej, og "The Only Place" indeholder både i titelsangen og coveret en hyldest til Californien. Albummet indeholder 11 sange, hvor tre af sangene tidligere har været udgivet i en mere rå form, "How They Want Me To Be", "Up All Night" og "Dreaming My Life Away". Disse sange kan stadig købes via forskellige digitale medier.   

Trackliste for "The Only Place":

1. The Only Place
2. Why I Cry
3. Last Year
4. My Life
5. No One Like You
6. How They Want Me to Be
7. Better Girl
8. Do You Love Me Like You Used To
9. Dreaming My Life Away
10. Let's Go Home
11. Up All Night


ANNONCE