L.O.C. starter pladeselskab og udgiver album

L.O.C. starter pladeselskab og udgiver album

"SelvGjortMillionærDrøm" er navnet på Liam O'Connors nye pladeselskab, hvis første udgivelse bliver L.O.C.s næste album "Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1" som udkommer den 23. marts. Efter årevis hos Virgin og EMI har rapperen nu set sit snit til at starte selv, fortæller han:

"Jeg oplever, at musikken er i fremgang. Der er flere festivaler pr. indbygger i Danmark end noget andet sted i verden, og vi bruger musik på nye måder via streaming og andet. Jeg vil se fremad. Man må tilpasse sig en ny situation i stedet for at hænge i bremsen. Dette giver også muligheden for at levere musikken til fans bare få dage efter den er indspillet, og derfor kan jeg komme med et nyt album bare et år efter mit sidste"

Liam O'Connors nye album vil kunne downloades gratis i de fem første uger efter udgivelsen, oplyser han:

"For at fejre uafhængigheden skal folk have musikken foræret. Musikken betyder ingenting, før folk tager den til sig og lægger deres egne minder i den. Det handler om at skabe oplevelser. Jeg vil opleve musikken sammen med folk, og det er nemmere, når man ikke skal sælge et produkt."

"Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1" indeholder ni numre og gæstes af WC fra L.A.-gruppen Westside Connection samt danskerne USO, Gigolo Jesus (alias Jokeren) og Pernille Vallentin. Albummet er produceret af Es, med hjælp fra Flawless, Michel Svane, Young Exclusive, Diamond Style og L.O.C. selv. "Es har været hovedproducer på pladen, og co-produceret de tracks han ikke selv har smedet sammen, for at give alle sangene synergi. Es har et fedt drive. Vi taler samme sprog og supplerer hinanden ekstremt godt. Han kan lide en lyd, der er hård og ude i hovedet på folk," fortæller L.O.C.

Det nye album bliver L.O.C.s sjette soloalbum. Han debuterede i 2001 med "Dominologi", som blev fulgt op af "Inkarneret" (2003), "Cassiopeia" (2005), det dobbelte minialbum "Melankolia/XXXCouture" (2008) og "Libertiner" (2011), ligesom han i 2009 udgav albummet "Selvmord" med hiphop-supergruppen af samme navn med Suspekt og Jonas Vestergaard. Det nye album bliver dermed L.O.C.s første soloalbum med en titel, der ikke er på 10 bogstaver.

Hør single-forløberen "Noget Dumt":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA