Nyhed

Xander, Niklas, Thude med flere giver fælles koncert

Musikhuset Aarhus danner rammen om den såkaldte Nam Nam-koncert lørdag den 31. marts

Lørdag den 31. marts inviterer Musikhuset Aarhus til Nam Nam Koncert, hvor de har samlet en række af tidens mest aktuelle popkunstnere. Under koncerten vil hver en kunstner optræde med en mindre koncert. Derved får publikum speciel koncertoplevelse, hvor de får mulighed for at opleve mange artister ved én og samme koncert. Blandt de optrædende er Xander, Niklas, Johnson, Rasmus Thude, Michael Rume, Young og Bring Det På.

Xander startede i 2011 med hittet "Det Burde Ikk' Være Sådan Her" fra debutalbummet "Over Skyer Under Vand", som hurtigt steg til tops på de danske download- og radiohitlister, samt har over tre millioner visninger på YouTube. Foruden sit soloarbejde har Xander også arbejdet sammen med Wafande på singlen "En Anden" og har været i studiet sammen med Outlandish, Burhan G og Ankerstjerne. Til sommer gæster Xander Nibe og Skive Festival sammen med Ankerstjerne.   

Niklas er manden bag hits som "Chiller Når Du Flexer" og "Ikke Mer' Mig", som har floreret på YouTube i den seneste tid. Niklas udsendte sin debut-ep "Ep 1" sidste år, en ep som allerede er gået platin og varsler hans første album i første halvdel af året. Den soul-inspirerede single "Ikke Mer' Mig" blev valgt til Ugens Uundgåelige på P3, men trods for den voksende opmærksomhed er det lykkedes Niklas at opretholde en mystik omkring sin person. Han har ikke givet interviews, og det eneste som man kunne læse i en pressemeddelelse var, at han er omkring 27 eller 28 år og født i København, men opvokset i Sverige.


Johnson er kendt for sine jyske og selvironiske charme. Han startede sin musikalske karriere i Aarhus i slutningen af 90'erne, hvor han gik under navnet N.I.S. Han slog dog for alvor igennem under navnet Johnson i 2004, hvor hvor han udgav ep'en "Johnson & Malone" sammen med Ralle Malone. Debutalbummet "Det Passer" med hitinglen "Kig Forbi" vandt en Danish Music Award for Årets Bedste Rap-Album samt to Zulu Awards. I 2009 udkom andet album "Alt Mit Shit", og i 2010 var han med på storhittet "Hey Shorty" sammen med U$O og Kato, som solgte over 30.000 eksemplarer. Succesen fortsatte i 2011 med hitsinglen "Sjus" med Ida Corr, Camillie Jones og Kato, som gik direkte ind på førstepladsen på iTunes. Det nyeste fra Johnson er mixtapet "Al'for Brian Til Dem".

Michael Rune er forholdsvis ny på den danske club- og musikscene, hvor han giver den med saxofon og iørefaldende melodier. Debutsinglen "Min Indre Stemme" er blevet et af årets hitsingler i både radioen og på clubber. Siden sin udgivelse har den ligget i top 10 på den officielle danske dancechart, hvor dens højeste placering var som nummer to. Rune har dog været aktuel på hitlisterne i samarbejde med andre kunstnere som eksempelvis Outlandish, hvor singlen "Desert Walk" blev til i samarbejde med Kato og gik ind på førstepladsen på den officielle dancechart.

Rasmus Thude er muligvis mest kendt for sin deltagelse i talentprogrammet X Factor fra 2010, hvor han blev sammenlignet med Justin Timberlake i hans måde at synge på. Og netop denne sammenligning blev aktuel, da Thudes single "LLL (Love, Liqour, Lick It)" i 2011 blev forvekslet med en ny Timberlake-single. Videoen til singlen blev hurtigt set af Timberlakes fans, som roste den. Thude har studeret medicin, men har siden taget orlov for at fokusere på musikken.  


Young, også kendt som Yonnas Debbessai, er rapperen fra Aarhus, som sidste år fik skabt et navn for sig selv ved MC's Fight Night. Rapperens første video "FOKMEDMIGNU!" har allerede over 200.000 visninger på YouTube, og senest har Young været med som opvarmning på L.O.C's seneste turné. Selvom han kun er 20 år og forholdsvis ny på den danske musikscene, gæster han Medinas nyeste album på nummeret "Har Du Det Ligesom Mig", og derudover er han med på Nik & Jays "Gi' Mig Dine Tanker Pt. 2".   

Bring Det På er YouTube-fænomenet bestående af Simon Louis Egeris Pedersen og Tendai Hanquist Takawira, som udsendte singlen "Ring Til Politiet" i 2010. Den aarhusianske duo slog rekorder med singlen for at være på den danske dancechart hitliste i hele 36 uger. I dag har singlen rundet over tre millioner visninger på YouTube, og duoen har givet over 200 koncerter.

Foruden de nævnte kunstnere vil man også kunne opleve Emma, Ela Migo, Camilo & Grandanéz, Tago Jones, DJ Shaq, Shophie Flattum & Mik V.


Billetter Nam Nam Koncerten i Musikhuset Aarhus kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE