Nyhed

Bob Dylan på vej med album

Et 35. album fra Dylan er undervejs ifølge Los Lobos' David Hidalgo

I et interview med The Aspen Times afslører sangeren og multiinstrumentalisten David Hidalgo (Los Lobos), at Bob Dylan er på vej med endnu et album. Hidalgo har været med på indspilningerne til Dylans to seneste udgivelser, "Together Through Life" og "Christmas In The Heart", begge fra 2009, og forventede ikke at skulle arbejde sammen med kunstneren igen. Men da Dylan hørte Hidalgos' toner fra de mexicanske instrumenter, Hidalgo spillede på, indbød Dylan igen Hidalgo til at være med på det kommende album.

Hidalgo udtaler: "Det var en fantastisk oplevelse. Og anderledes. Hver gang har været forskellig fra hinanden, alle med en fuldstændig anderledes tilgang. Det er en utrolig ting, den måde hvorpå han bliver ved med at være kreativ. Jeg ved ikke, hvordan han bliver ved."

Selvom det endnu er ukendt, hvornår albummet udkommer og hvad titlen bliver, kunne Hidalgo løfte sløret for, at dets lyd vil være inspireret af typisk mexicanske toner fra harmonika og en tres, som er et guitarlignende instrument, som Dylan havde spurgt ind til. De to kunstnere skulle, ifølge rygter, have indspillet numrene til albummet i et studie i Los Angeles.


I sin lange karriere har Dylan udgivet i alt 34 studiealbums, og tidligere i år udgav Amnesty International velgørenhedsalbummet "Chimes Of Freedom: Songs Of Bob Dylan Honouring 50 Years Of Amnesty International", som indeholder en lang række kunstnere, som laver en coverversion af deres favorit Dylan-sange. Heriblandt er Adele, My Chemical Romance og Queens Of The Stone Age.

Hør Ke$has version af Dylans "Don't Think Twice, It's All Right" her:

 


ANNONCE