x

Ny Oasis-dato klar

Ny Oasis-dato klar

Der var sure miner og spredt brok, da Oasis i maj aflyste deres koncert på Vega. Men nu er familien Gallagher klar med en ny koncertdato, så Oasis nu kan opleves 21. oktober i Valby Hallen.

Bandet har på denne nye turné en væsentligt større koncertproduktion med, som ikke vil kunne være i Vega, og koncerten flyttes derfor til Valby Hallen.

Som et interessant plaster på såret til folk, der har den billet, de oprindeligt havde købt til Vega-koncerten, så gælder den ikke bare til koncerten i Valby Hallen. Indehaverne vil desuden have mulighed for at blive lukket først ind i Valby Hallen og vil i indgangen modtage et kort med en personlig link-kode, der giver adgang til at downloade et eksklusivt Oasis-nummer.

De Oasis-fans, der har Vega-billetter, men er forhindret i at komme 21. oktober, kan få refunderet disse, hvor de er købt, frem til 1. september. Billetsalget (max. 2 billetter pr. pers.) starter på mandag 8. august kl. 10 på tlf. 70 263 267, via www.billetlugen.dk samt i Fona-butikkerne og Sex Beat Records.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA