x

Jack White vil ikke gendanne The White Stripes

Jack White vil ikke gendanne The White Stripes

Sangeren Jack White har i et interview med NME afsløret, at han absolut ingen planer har om at gendanne The White Stripes sammen med Meg White. Den eneste grund White kunne se for en eventuel genforening ville være, hvis han var ved at gå bankerot eller virkelig manglede pengene.

Sangeren har udtalt, at han ikke kunne forestille sig nogensinde at have lyst til at genforenes med Meg White og siger, at det "ville være en virkelig sørgelig ting", hvis duoen faktisk skulle gendannes. "Jeg er ikke sådan en person, som ville trække sig tilbage fra baseball og starte op igen næste år. Jeg mener, hvis vi gik igennem alt besværet med at fortælle folk at vi er færdige, så mener vi det, du ved," fortæller White.

Da han bliver spurgt, om der overhovedet er en chance for at han vil gendanne The White Strips, svarer han: "Jeg vil højst sandsynligt sige absolut nej. Absolut ingen chance. Jeg kan ikke se nogen grund til nogensinde at gøre det." Han fortsætter:" Hvis vi var tvunget til at ændre vores mening om det, kan jeg kun forestille mig en grund kunne være, at vi gik bankerot eller virkelig havde brug for pengene. (…) Jeg ville sikkert udsende en undskyldning sammen med offentliggørelsen af showdatoer."

White, som udgiver sit første album som solist, "Blunderbuss", i næste måned, tilføjer at han havde sikret sig, at han havde afsluttet sit tidligere band med Meg, inden han begyndte at indspille under navnet Jack White.

"Jeg ville have, at Meg tog beslutningen sammen med mig og officielt kunne slutte det. Jeg sagde, at jeg ingen planer havde lige nu, men at jeg på et tidspunkt ville begynde at indspille selv under mit eget navn, og jeg føler ikke lige for gå gennem 'the dumb perception battle' (folks modtagelse af nyheden om bandets opløsning, red.), hvor folk ikke kunne være åbne nok til at forstå forskellen mellem Jack White og The White Stripes," fortæller White.

Selvom White ingen planer har om en gendannelse, har han dog ingen problemer med at optræde solo med White Stripes' sange som "Seven Nation Army" og "My Doorbell".

Debutalbummet "Blunderbuss" er produceret af White selv og indspillet i sit Third Man Studio i Nashville. Om albummet har White udtalt i en pressemeddelelse: "Jeg har udskudt at lave albums under mit eget navn i længere tid, men disse sange føles som om de kun kan blive præsenteret under mit navn. Sangene er skrevet fra bunden, og har intet at gøre med nogen eller noget andet end mit eget udtryk, mine egne farver på mit eget kanvas". Jack White har været aktiv på musikscenen siden 1990, men udgiver først nu sit debutalbum som solist. "Blunderbuss" udkommer den 23. april .     


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA