x

GAFFA TV: Se kontroversiel Trinelise Væring-video

GAFFA TV: Se kontroversiel Trinelise Væring-video

Videoinstruktøren Frigge Fri har for nylig lavet en video til Trinelise Værings sang "Lille Stripper", og den video kan du nu se på GAFFA TV.

Videoen ligger også på YouTube, men dér skal man erklære, at man er over 18 år for at få lov til at se den. Videoen er nemlig for fræk til mindreårige ifølge YouTube, til Trinelise Værings store overraskelse og irritation.

Trinelise Væring fortæller:

– Jeg fik følgende besked fra YouTube: "The YouTube Community has flagged one or more of your videos as inappropriate. Once a video is flagged, it is reviewed by the YouTube Team against our Community Guidelines. Upon review, we have determined that the following video(s) contain content that may not be suitable for all viewers".

– Så hvis nogen vil se den, skal de så først bekræfte, at de er over 18 år, og man skal så vidt jeg kan se også være logget ind på sin konto "for at få lov at se på de stærke sager", som en fan skrev til mig på Facebook. Det er da bare så meget for meget. Jeg kan slet ikke være i min krop af bare irritation over den tåbelige bonerthed, der ligger under det hele.

Videoen viser nærbilleder af en ung, nøgen kvinde, men hverken sangen eller videoen har erotiske undertoner, påpeger Trinelise Væring:

– Det helt åndsvage er, at "Lille Stripper" jo hverken handler om stangdans eller striptease, men især sjælens nøgenhed. Det er en sang om at føle sig sårbar og ikke rigtig kunne tage vare på sig selv. Den er en kommentar til den tid, vi lever i. En tid, hvor ikke bare kunstnere, men gud og hver mand blotter sig mere og mere i medierne. Måske fordi vi er blevet en lille smule følelsesløse, vender vi vrangen ud på os selv for at mærke, at vi lever. Vi søger den sande historie, den nøgne hud og de ægte følelser, og helst de andres, fortæller Trinelise Væring.

"Lille Stripper" stammer fra Trinelise Værings seneste album, "Umanerlig", som GAFFAs Signe Bønsvig Wehding tildelte fire stjerner og blandt andet skrev følgende om: "Umanérlig er en pop-rock-plade, som ikke vil være almindelig, men tilgængelig. Og Væring manifesterer (igen), at hun er i sangskriverklasse 1 her til lands."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA