Nyhed

Nye navne til Pavilion Junior

Roskilde Festivals scene for upcoming kunstnere offentliggør 14 nye navne

Pavilion Junior sætter igen i år Roskilde i gang med en lang række upcoming navne fra både Danmark, Norge, Finland og Sverige. Hele 14 navne er i dag blevet afsløret til Pavilion Juniors program.

Dangers of the Sea er et slags all stars-band med medlemmer fra både Efterklang, Saybia og Slaraffenland. De har kun offentliggjort enkelte demoer, men har til trods for det spillet koncerter sammen med Megafaun og Dry The River, samt fået en plads blandt de 24 udvalgte ved P3s Karrierekanon i 2011.  

The Echo Vamper (billedet) byder på fandenivoldsk electropunk, når de med deres spolebåndoptager lukker op for distortion og hæs kvindesang. Bandet udgav deres debutalbum "It's The Echo Vamper" i oktober og har siden da optrådt på flere forskellige scener; både Musik Aarhus Festival, Ideal Bar og vores eget show GAFFA Prisen har haft besøg af den aarhusianske duo.


Klumben og Raske Penge er tronfølgerne til den danske reggae-scene og de allerede ved at tage over blandt andet med nummeret "Rundt", der er blevet set over 300.000 gange på Youtube. 

Roskilde Festival foregår fra den 5. til den 8. juli med warm up fra den 30. juni til den 4. juli, hvor Pavilion Junior også foregår. Billetsalg er i fuld gang via GAFFA Live.

De offentliggjorte navne er:


BÄDDAT FÖR TRUBBEL (S)

CEREKLOTH (DK)

DANGERS OF THE SEA (DK)


THE ECHO VAMPER (DK)

FRENCH FILMS (FIN)

GIRLSEEKER (DK)


GOVERNOR OF ALASKA (DK)

INDIANS (DK)

DAWDA JOBARTEH (GAM)


KLUMBEN & RASKE PENGE (DK)

RUM 37 (DK)

SHINY DARKLY (DK)


SLOWOLF (DK)

TEAM ME (N)

ANNONCE