x

Genhør koncerter fra sidste års Roskilde Festival

Genhør koncerter fra sidste års Roskilde Festival

Opvarmningen til dette års Roskilde Festival er for alvor gået i gang. Der er allerede solgt tusindvis af billetter, og gummistøvler og telte bliver snart fundet frem og gjort klar. Men mens man venter på årets festival, giver WiMP nu mulighed for at genopleve en række af de bedste koncerter med hovedsageligt danske navne fra Pavilion Scenen på sidste års Roskilde Festival. 

WiMP har som den eneste streamingtjeneste fornøjelsen af at tilbyde disse koncertoptagelser fra Next2Live. Hør eller genoplev koncerter med Per Vers, Hymns From Nineveh (billedet), Thulebasen, Alcoholic Faith Mission og norske Lukestar i WiMP fra fredag den 30. marts. Lyt med her.

WiMP har indgået et samarbejde med Roskilde Festival. Rent praktisk betyder samarbejdet, at Roskilde har fået deres egen WiMP-side, hvor man vil kunne finde musikken fra de artister, der skal spille på årets festival, playlister lavet af Roskilde-aktuelle artister, playlister med afsæt i årets program, anbefalinger fra både WiMP og Roskildes musikgruppe, tilbageblik, konkurrencer, interviews med Roskilde-aktuelle bands, musikbookerne og meget, meget mere.

Roskilde Festival 2012 sparkes i gang den 5- 8. juli med opvarmning på Pavilion Junior Scenen fra den 30. juni - 4. juli. Køb billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA