x

L.O.C. skifter navn til TDC

L.O.C. skifter navn til TDC

L.O.C. alias Liam O'Connor har i den senere tid fået megen omtale på grund af sit samarbejde med TDC, hvor L.O.C. optræder i en stort anlagt reklamekampagne for teleselskabet. Alligevel vil det nok overraske fans og skabe dønninger gennem musikmiljøet i Danmark, når den ellers ærekære rapper nu går hele vejen.
 
GAFFA erfarer nemlig, at L.O.C. og TDC har intensiveret samarbejdet. Derfor har L.O.C. valgt at ændre sit kunstnernavn til TDC, fortæller han til GAFFA, da vi fanger ham på mobilen:
 
– Vi har moret os meget over, at L.O.C. rimer på TDC, og så kunne vi lige så godt gå hele vejen. Så fra nu af udgiver jeg musik og optræder live under navnet TDC. Men navnet er ikke noget, en eller anden smart marketingsknægt har fundet på. Det står for The Duke Controlling.
 
Noget tyder på, at skiftet har været undervejs i længere tid. Allerede samme dag, som L.O.C. sammen med TDC udgav sit nye album "Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1" (som kan downloades gratis fra TDC's hjemmeside), udtalte han til Go' Morgen P3:
 
– Jeg har en udførlig plan. Når jeg en dag får børn, så skifter jeg navn, fordi de ikke skal kunne google far – ellers kan jeg jo ikke opdrage på dem. Og når de så bliver 18 år, så flytter jeg hjemmefra.
 
Hvor meget navneforandringen indbringer Liam O'Connor vil han ikke ud med, men en forsigtig vurdering ligger på et to-cifret millionbeløb – et gæt som L.O.C./TDC selv betegner som "meget godt ramt".
 
Er du ikke bange for, at nogle af dine fans vil synes, du har solgt ud ved sådan at skifte navn?
 
– Nej, jeg er sikker på, at de godt kan se humoren i det. Desuden har TDC jo den vildeste streamingtjeneste og de sygeste produkter, som de fleste unge er vilde med. Det er helt klart det mest dope teleselskab i verden. Og jeg har fuld kunstnerisk uafhængighed. Det er for eksempel mig selv, der har fundet på, at mit næste album, "Sms, Smartphone, Swag vol. 1", handler om at kommunikere med mennesker, der er langt væk fra en rent fysisk. Du ved, langdistanceforhold og sådan noget. Det var en idé, jeg fik her forleden, hvor jeg flyttede til Monaco, mens Christiane (kæresten Christiane Schaumburg-Müller, red.) skal spille teater i Danmark.
 
Skal du så hedde TDC til evig tid?

 
– Nej, faktisk gælder aftalen kun et år. Så skifter jeg navn igen ... til HTC.

NB: Ovenstående nyhed var en aprilsnar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA