x

Vandt du Paul Di'Anno?

Vandt du Paul Di'Anno?

Fredag 26. august gæster den engelske sanger Paul Di'Anno The Rock i København. Paul Di'Anno (i midten) er først og fremmest kendt for sin rolle som forsanger i legendariske Iron Maiden i årene 1977-81, hvor gruppen stod over for sit gennembrud. Han medvirkede på den selvfinancierede debut ”The Soundhouse Tapes”, som samtidig blev gruppens gennembrud, og på opfølgeren ”Iron Maiden” fra 1980 samt ”Killers” fra 1981, hvorefter han forlod gruppen, primært grundet alkoholproblemer, som han dog siden er kommet sig over.

Efter årene med Iron Maiden fortsatte Di'Anno sin musikalske karriere, som soloartist og i andre band-sammenhænge (f.eks. Battlezone, Praying Mantis og Killers), med fortsat høj produktivitet og spillelyst. De seneste mange år har Di'Anno turneret med sin ”The Beast Is Back'-tour”, som har bragt ham og hans musikere vidt omkring, fra Canada og Mexico til Finland og Serbien. Nu lægger Di'Anno vejen forbi The Rock til sin første koncert på dansk jord i mange år.

Support er de to danske upoming heavybands Lipid og Kink. Og du kunne være en af de heldige, der hver vandt to billetter til det givetvis hektiske og hårdtslående show, blot ved at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Bruce Dickinson.

De heldige vindere, der har fået direkte besked, er følgende. Tillykke!
Mark Røge
2300 Kbh S

Thomas Götsch
2200 Kbh N

Peder Ott Tønsberg
2100 Kbh Ø

Joan Andersen
2700 Brønshøj

Maria Krøl
2000 Frederiksberg

Paul Di'Annos hjemmeside

Lipids hjemmeside

Kinks hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA