x

Efterklang signer NYC-kvartet til Rumraket

Efterklang signer NYC-kvartet til Rumraket

Det sidste års tid har været en rigtig givtig og succesfuld periode for Efterklang (billedet), der på baggrund af deres debutalbum ”Tripper”, som blev udgivet via det kvalitetsbevidste engelske pladeselskab The Leaf Label sidste efterår, har formået at skabe et navn for sig selv på den alternative musikscene. Før gruppen fik kontrakt med The Leaf Label, udgav de deres musik via deres eget label Rumraket, og nu tager københavnerne første skridt ud i at udgive andre kunstnere på selskabet.

Den første udefrakommende signing til Rumraket er New York-kvartetten Grizzly Bear, der under ledelse af en fyr ved navn Edward Droste spiller en hybrid af drømmende pop og new folk. Grizzly Bears debutalbum, ”Horn of Plenty”, udsendes på Rumraket til november og vil gennem selskabets distributionsaftale med svenske Dotshop.se nå ud til hele Skandinavien. Udgivelsen vil foruden det almindelige album også indeholde en bonus-cd, hvor fede navne som The Soft Pink Truth, Final Fantasy, Dntel, Safety Scissors, Ariel Pink og Efterklang selv har remixet Grizzly Bears materiale, så der er masser at se frem til.

Det kan desuden berettes, at Grizzly Bear allerede er godt i gang med deres næste album, samt at der er mulighed for at lytte til noget af gruppens musik på deres webside, hvis man ikke har mod på at vente helt til november for at finde ud af, hvordan de lyder.

Mere Grizzly Bear

Mere Efterklang


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA