GAFFA TV: Lise Westzynthius giver et nummer

GAFFA TV: Lise Westzynthius giver et nummer

Mandag den 5. marts udgav sangerinden og sangskriveren Lise Westzynthius sit første album i mere end fire år, "Tæt På En Kold Favn", der samtidig er hendes første dansksprogede album. Albummet har fået ganske fine anmeldelser, også i GAFFA, hvor Pelle Sonne Lohmann tildelte det fem stjerner og blandt andet skrev:

"Genkomsten er der god grund til at glæde sig over, for Westzynthius, der som noget nyt manøvrerer rundt i et dansksproget tekstunivers, fremstår vanligt spændende på nærværende udgivelse, der byder kvinden at operere med såvel tyst dragende som hidsigt dunkende udtryk."

GAFFA TV har besøgt sangerinden til en snak om det nye album og det dybt personlige, skilsmisse-inspirerede tekstunivers. Og vi fik hende også til at fremføre titelsangen på klaver i selskab med guitaristen Søren Bigum.

Lise Westzynthius markerede sig første gang i gruppen Luksus sammen med blandt andre Mikael Simpson og den senere modeskaber Henrik Vibskov. Luksus udgav en ep i 1997 og et album i 1998, inden de gik hver til sit. Westzynthius solodebuterede i 2002 med albummet "Heavy Dream", der i 2004 blev fulgt op af "Rock, You Can Fly", i 2007 af "Siberian Mission" og i marts som nævnt af "Tæt På En Kold Favn".

Lise Westzynthius drager snart på turné til følgende byer:

3. maj, Aalborg Studenterhus
11. maj, København, DR Studie 2
13. maj, Odense Studenterhus
19. maj, Århus, Åbyhøj Kirke

Billetter kan købes via GAFFA Live bortset fra til Aarhus-koncerten, hvor billetter købes på Åby Bibliotek eller ved at sende en mail til abyhojkirke@gmail.com

Se interviewet på GAFFA TV via nedenstående link og læs et længere, skriftligt interview i GAFFAs artikelsektion


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA