x

Courtney Love gravid og på stoffer

Courtney Love gravid og på stoffer

Den altid problemombejlede Courtney Love er netop blevet idømt et 28-dages tvangsophold på en afvænningsklinik, efter at hun har overtrådt betingelserne for en prøveløsladelse fra flere tidligere narkorelaterede domme.

Den 41-årige sangerinde blev ellers som sent som i juli måned rost af en anden dommer for sin ihærdige indsats for at blive stoffri, og i et interview tidligere på måneden bedyrede Love endnu en gang, at hun nu langt om længe var helt stoffri, og at hun ikke havde drukket i over et år.

Ved domsfældelsen blev Love desuden beordret til at møde op i retten igen den 16. september, hvor de yderligere implikationer af hendes overtrædelser af betingelserne for hendes prøveløsladelse vil blive lagt for dagen.

Og for at det ikke skulle være nok, så er Love nu også blevet gravid med skuespilleren Steve Coogan, der senest har kunnet ses i filmen ”Around The World In 80 Days”.

De to havde ifølge contactmusic.com en to uger lang affære på et hotel i Los Angeles sidste måned, og Love bekræfter, at hun er blevet gravid, men hun vil ikke udtale sig om forholdet til Coogan.

En kilde med forbindelse til Love udtaler ikke overraskende, at denne graviditet ikke kunne komme på et værre tidspunkt, og konstaterer endvidere, at Love endnu ikke har besluttet, om hun vil beholde barnet.

I januar i år fik Love forældremyndigheden over sin 12-årige datter Frances Bean tilbage, efter at de to havde været adskilt i over 15 måneder som en følge af endnu en narkorelateret dom.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA