x

Straight From The Harp signer med Playground

Straight From The Harp signer med Playground

For nylig skrev Playground kontrakt med den Berlinbaserede duo Straight From The Harp, som består af ægteparret Signe Lützen Varsted og Jarno Varsted. Allerede seks dage efter underskriften var sat fik førstesinglen "GoGoGoGoGo" radiopremiere, og nu kan duoen varsle det kommende album "I'm On Fire Just For You" den 29. maj.

Singlen "GoGoGoGoGo" blev spillet på P6 Beat af værten Carsten Holm, som præsenterede singlen med ordene: "Du får distorted mundharmonika, du får surfguitar-effekter, der ligger og rumsterer i baggrunden, og så er der i det hele taget tigtig meget Suicide-feeling". Post-punk-bandet Suicide er også en inspirationskilde for duoen, men det er ikke kun punkmusikken, som bandet bliver inspireret af til deres drømmeunivers. På singlen "GoGoGoGoGo" kan man finde inspiration fra Hitchcock, Lars von Trier og klassisk Hollywood-glamour. Musikvideoen til singlen er optaget i det forladte DDR Radiohus og kan ses nedenfor.

Duoen udsendte i 2010 deres debutalbum "Rain Rain Down Down", hvor deres genremix med Twin Peaks og 80'er-synth udløste en lang række koncerter i Tyskland, Danmark og Frankrig. Debutalbummet fangede også GAFFAs Erik Barkmans opmærksomhed; han tildelte albummet fire stjerner og skrev: "Straight From The Harps udtryk kan godt blive lidt enstrenget nu og da - de har trods alt ikke voldsomt mange byggeklodser at variere deres udtryk med. Men alt er tilgivet, når smukke "My Instrumental Man" lukker albummet med dubbede synths og alvorsfuld mundharmonika. Lovende". 

I efteråret 2010 udsendte de et remix-album med titlen "Re Re Mix Mix", som er en hyldest til debutalbummet, hvor der er remixes af blandt andre Michael Møller, Nikolaj Nørlund og mange andre.

Duoens kommende album "I'm On Fire Just For You" udkommer i samarbejde mellem bandets eget selskab Rain Rain Records og Playground Music den 29. maj.

Hør og se musikvideoen til "GoGoGoGoGo" fra det kommende album her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA