x

Lis Er Stille og Spektr i samarbejde

Lis Er Stille og Spektr i samarbejde

De to eksperimenterende bands Lis Er Stille (billedet) og Spektr tager på en lille turné, hvor begge bands lægger stor vægt på det cinematiske, med lange kompositioner akkompagneret af specialdesignede lydbilleder og visuals.

Lis Er Stille udgav for nylig deres tredje album "Nous" som GAFFA modtog med fire stjerner og skrev: "Nous" er absolut noget af det mest gennemførte og helstøbte, bandet har præsteret, og de kan efterhånden sagtens lægge arm med nogle af de tungere drenge i klassen. Godt gået!"

Spektr har eksisteret siden år 2000, og primus motor bag Spektr er den tidligere Raveonettes-guitarist Manoj Ramdas, hvis guitar med rumklang er omdrejningspunktet i et komplekst og originalt lydbillede, der af en anmelder er blevet beskrevet som "futuristisk retro surf-rock." Den 30. januar udgav bandet deres andet album i form af "Personetics" der blev tildelt fire stjerner af GAFFAs anmelder Espen Strunk.

Første koncert er den 17. april på Train i Aarhus og derefter følger koncerter i København, Odense og Køge. Billetter kan købes via GAFFA Live 

Her kan du høre "Epitome" fra Lis Er Stilles seneste album "Nous", og nedenunder finder du "We Are Traitors" fra Spektrs seneste album "Personetics".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA