x

The Vaccines afslører nye sange

The Vaccines afslører nye sange

The Vaccines' sanger Justin Young har indrømmet, at han var bange for, at han ikke ville have nok materiale til gruppens kommende album. Nu viser det sig, at Young i stedet har alt for mange sange til bandets kommende andet album, som følger op på bandets debutalbum "What Did You Expect From The Vaccines?" fra 2011.

I et interview med BBC Radio 1 kan Young fortælle, at bandet allerede er færdig med halvdelen af sangene til deres andet album, men indrømmer samtidig, at han var bekymret for, om bandet overhovedet ville have nok materiale til albummet.

"Jeg var virkelig bekymret omkring at begynde på det andet album, at der ville være tale om ikke at have nok sange, men det der holder mig vågen om natten er, at der er for mange sange, hvilket ikke er nogen dårlig ting", fortæller Young til BBC Radio 1.

Nu har gruppen færdiggjort tre nye sange med titlerne "Teenage Icon", "No Hope" og "Bad Moon". Sangeren kan også afsløre, at bandet snart vil optræde med de tre nye sange og tilføjer: "De er alle færdige, og de vil være på albummet, fordi vi elsker dem".  

Tidligere kunne NME fortælle, at Young ville begynde på bandets andet album hurtigst muligt. "Vi kan ikke vente. Når du er i studiet, så har du bare lyst til at komme på vejen og spille shows, men vi har været på turné gennem de sidste 18 måneder, så vi har mest af alt bare lyst til at arbejdet på et nyt album", udtalte Young.

Det engelske indieband gik i studiet i marts i Belgien sammen med produceren Ethan Johns, men allerede under deres turné i Australien sidste sommer lejede de sig ind i et studie for at arbejde på nogle af de første sange til albummet. Ethan Johns, der har produceret for verdensnavne som Kings of Leon, Ryan Adams og Rufus Wainwright skal sidde ved roret under de kommende indspilninger. Young er meget glad for producervalget og siger til NME: "Vi er virkelig begejstrede for at arbejde sammen med Ethan".

Bandet debuterede i 2011 med debutalbummet "What Did You Expect From The Vaccines?", som modtog fire stjerner af GAFFAs Kristian Bach Peterson, som skrev: "Hvis du kan lide 60'er- og Spector-inspireret pop og eventuelt nogle af de ovennævnte bands (Glasvegas, The Jesus & Mary Chain, Ramones og The Raveonettes, red.), ja så er der god chance for, at The Vaccines vil sidde i skabet i første gennemlyt".

Udover at arbejde på deres andet album kan The Vaccines se frem til en travl sommer, hvor de skal optræde på en lang række festivaler. Hvornår bandet forventer det kommende album færdigt samt en eventuel udgivelsesdato er endnu ikke blevet offentliggjort.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA