x

Left Eye fra TLC streamer nyt soloalbum

Left Eye fra TLC streamer nyt soloalbum

Udgivelsen af TLC-medlemmet Left Eyes debutalbum “Supernova” er blevet udskudt til efteråret. Beslutningen er truffet af hendes pladeselskab, Arista, og Left Eye er ikke helt tilfreds.

“Jeg valgte den 16. [august], fordi der skete noget mærkeligt i min familie den dag”, forklarer hun. “Min far døde og hans far blev født den 16. august. Og den 31. januar var dagen, hvor min far blev født og hans far døde. Så de kom ind og ud på hinandens datoer, og de blev begge fyrre år.”

Men der er mere i det endnu: “Det er en meget vigtig udgivelsesdato for mig ... Der er magi i de tal, for 162001 er lig ti, hvilket i numerologi symboliserer en stjerne, og albummet hedder “Supernova”.”

Af alle disse grunde planlægger Left Eye at streame sit album via sin hjemmeside fra 12.01 den 16. august. Hendes pladeselskab støtter op omkring initiativet; også fra click2music.com vil man kunne streame det nye album.

Hvad angår Aristas begrundelse for at udskyde albummet, meddeler en talsmand at man vil have Left Eye til at indspille flere numre til albummet.

Left Eyes hjemmeside

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA