Blev gravid til Motörhead-koncert – efterlyser faderen

Blev gravid til Motörhead-koncert – efterlyser faderen

Synes du, at du har haft nogle dårlige koncertoplevelser på det sidste? Så er der en kvinde, som højst sandsynligt kan trumfe enhver dårlig oplevelse. Kvinden blev gjort gravid på et toilet til en Megadeth & Motörhead-koncert på Aragon Ballroom i Chicago i februar. Men ikke nok med graviditeten, nu leder kvinden efter faderen gennem den amerikanske hjemmeside Craigslist.

Den anonyme metalelsker har brugt Craigslists side med "Missed Encounters" i et forsøg på at finde manden, som hun nød et toiletmøde sammen med under koncerten. På Craigslist skrev kvinden denne, let pinlige og eksplicitte, besked, citeret af NME:

"Mig: blåt hår, tube-top, fiskenetstrømper, knæhøje sorte bikerstøvler. Du: rød hanekarm, sorte pentagram-øreringe, viper-piercing" (to piercinger i enten tunge eller læbe, red.).

Ikke nok med beskrivelsen af udseendet, kvinden fortsætter med at beskrive den romantiske akt ude på toilettet: "Jeg gned mig op ad dig i pitten, hvorefter vi gik på toilettet og blev f***ed op. Du havde en flot penis (c**k red.), så jeg lod dig rå-doggie den i båsen. Du var virkelig god, og du var nødt til at holde mig for munden, så jeg ikke lavede for megen larm. Nå, men jeg er gravid. Det er dit. Kontakt mig, hvis du har lyst til at være en del af dit barns liv".

Om kvinden har fået svar, vides ikke.

Hør den meget passende sang "Sex And Outrage" af Motörhead her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA