x

Nyt fra A-ha den 7. november

Nyt fra A-ha den 7. november

Efter tre et halvt års fraværd er nogle af Nordens mest ferme popsmede tilbage med en ny samling sange, som de har samlet på albummet med titlen ”Analogues”. Den nye skive bliver ifølge bandets hjemmeside sendt på gaden den 7. november.

Musikken på det nye album, der er mikset af Flood, skulle ifølge bandmedlemmerne illustrere, at bandet denne gang har bevæget sig i nye kunstneriske retninger. Hvilken retning, der mere specifikt er tale om, vil bandet imidlertid ikke afsløre på forhånd, men bandets frontfigur, Morten Harket, karakteriserer dog lyden som ”dance music for the soul”.

Førstesingle fra det nye album, der er det ottende i rækken fra trioen, bliver nummeret ”Celice”, og den kommer i handlen den 4. oktober. Singlen gik allerede efter 24 timer direkte ind som nummer 5 på airplay-charten i hjemlandet, hvilket er uhørt hurtigt.

Desuden kan det bemærkes, at det blot tog 52 minutter at sælge samtlige billetter til bandets september-koncert i Irving Plaza i New York. Så noget tyder altså på, at de gamle popdrenge ikke har mistet deres popularitet, hverken i Norden eller i det store udland.


Se bandets hjemmeside her!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA