x

t.A.T.u. klar med nyt album

t.A.T.u. klar med nyt album

Efter tre år med masser af rygter om opløsning, navneforandring og ikke mindst om de to unge pigers seksuelle præferencer er t.A.T.u. tilbage med et nyt album under det gamle navn.

Den ungdommelige russiske duo oplevede en massiv succes med deres debutalbum "200 Km/h in The Wrong Lane", der til trods for en tvivlsom kunstnerisk kvalitet har solgt over 5 millioner eksemplarer på verdensplan, og den 10. oktober skal t.A.T.u. så stå tidens test, når det nye album ”Dangerous And Moving” bliver udgivet.

Og noget kunne tyde på, at der denne gang er lagt lidt mere vægt på den kunstneriske side af sagen. I hvert fald har man fået hjælp fra musikalske sværvægtere som Sting, der spiller bas på nummeret ”Friend Or Foe”, og den ene halvdel af 70’er-hitmagerne The Carpenters, Richard Carpenter, som også bidrager med noget utvivlsomt yderst kompetent strengearbejde.

Førstesigle bliver nummeret “All About Us”, og med dette nummer følger som vanen byder en kontroversiel video, som du kan se allerede nu i den ucensurerede udgave via nedenstående link. Vi ønsker bon appetit.

Se videoen her!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA