x

Guns N’ Roses-album færdiggjort

Guns N’ Roses-album færdiggjort

Der har i årevis verseret rygter omkring udgivelsen af Guns N’ Roses-albummet ”Chinese Democracy”, og nu dukker spøgelsesalbummet så endnu en gang ud af glemslens tåger.

Bandets manager, Merck Mercuriadis, har således ifølge splat.com i en samtale med fotografen Ross Halfin afsløret, at det nye album nu skulle være helt og aldeles færdigt. Ifølge manageren skulle der på ”Chinese Democracy” være fire deciderede rocknumre i stil med lyden på det klassiske album ”Appetite For Destruction”, mens resten af numrene skulle være ”udfordrende og episke”.

Til trods for at albummet altså tilsyneladende er klar til at blive smidt på gaden, forlyder det dog, at udgivelsen først vil blive en realitet i løbet af 2006, og man må spørge sig selv om, hvorfor man trækker tingene i langdrag, hvis albummet rent faktisk er færdigt? Men når en vis hr. Axl Rose – det eneste resterende originale Guns N’ Roses-medlem – er involveret, så synes det aldrig at være til at forudse, hvilke besværligheder, der kan melde sig. Så det eneste, som endnu er sikkert, er, at intet er vist.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA