x

Premiere: Se ny video med Kandy Kolored Tangerine

Premiere: Se ny video med Kandy Kolored Tangerine

Det er tre år siden, at Kandy Kolored Tangerine udgav deres debutalbum "The Perfect Swell", men bandet har ikke ligget på den lade side i mellemtiden. Det er nemlig både blevet til deltagelse i Karrierekanonen, koncerter på en række festivaler og et længere øveforløb, hvor de har udforsket og udfordret deres egen genre, og det skulle efter sigende have bevæget bandet fra shoegazens indadvendte tilgang, til en stil, der kigger mere ud- og opad. Genren har meget passende fået navnet "skygaze", og det er også blevet titlen på deres kommende album. Nu premierer musikvideoen til nummeret "Blue Sky, Can You Hear Me?" her på GAFFA.

Kandy Kolored Tangerine blev dannet i 2006 efter nogle år med skiftende besætning under navnet Moriis. I 2007 faldt brikkerne på plads og primus motor Tom Moriis begyndte sangskrivningen med bandet, som i 2009 mundede ud i albummet "The Perfect Swell". Albummet modtog fire stjerner af GAFFA's anmelder Simon Christensen, der i hans firestjernede anmeldelse skrev: "Åbneren og førstesinglen Flow er driftig, men det er de efterfølgende lange numres hypnotiserende støjende passager, detaljerede effekter og tilpas afmålte korstykker, som gør dette til en overraskende god oplevelse."

For blot en uge siden kunne Kandy Kolored Tangerine så udgive deres længe ventede toer i form af "Skygaze", der i Erik Barkmans anmeldelse fik ordene: "Eks-shoegazere sætter overliggeren skyhøjt på album nummer to" med på vejen. 

Kandy Kolored Tangerine kan først opleves på en decideret turné til efteråret, men spiller på udvalgte datoer i foråret.

Allerede i februar kunne man få fingre i førstesinglen "Time Machine" via et begrænset antal downloads, men nu er bandet klar med en video til anden single "Blue Sky, Can You Hear Me?". 

 

Director - Mette Carla T. Albrechtsen
DOP - Nadim Carlsen
Edit - Nadim Carlsen
Producer - Rikke Tambo Andersen

 

Se videoen til "Blue Sky, Can You Hear Me?" på GAFFA TV:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA