x

RebekkaMaria & The Hymnboy udgiver intime optagelser

RebekkaMaria & The Hymnboy udgiver intime optagelser

RebekkaMaria og Jonas Petersen fra Hymns From Nineveh udgiver 30. april en samling rå, uredigerede og nøgne sange optaget fra to forskellige livekoncerter - "At My Place" hjemme hos RebekkaMaria og en koncert på Store Vega fra slutningen af 2011. Den digitale udgivelse kommer til verden under navnet "Friendly Duets", hvilket læner sig op ad de mange musikalske hyggestunder, de to venner tilbringer sammen på og uden for scenen. 

Siden 2010 har de to musikere optrådt sammen ved flere lejligheder i f.eks. kirker, kunstgallerier, jazzklubber og på almindelige koncertsteder. Sætlisten har bestået af nye fortolkninger og harmonier af sange fra deres respektive bagkatalog, afprøvning af helt nye numre samt enkelte covernumre. Til koncerterne har publikum været inviteret indenfor på RebekkaMarias og Jonas Petersens venskabelige legeplads til tonerne af vokalharmonier og akustiske instrumenter såsom cello, piano og guitar.

Udgivelsen "Friendly Duets" foreviger ikke kun de afviklede koncerter, optagelserne markerer ligeledes en række kommende koncerter med Spot Festival lige om hjørnet i starten maj og senere på året en håndfuld besøg i udvalgte danske domkirker. 

Hele sideprojektet RebekkaMaria & The Hymnboy er opstået som et hyggeligt helle fra hver deres primære karrierer. Når de mødes i denne venskabelige duet, sker det ofte over en frokost med æggemadder, kaffe og jamsession på menuen.

Trackliste til RebekkaMaria & The Hymnboy: "Friendly Duets"

01. So Mournful The Elegy, So Comforting The Hymn

02. Oh Solitude

03. Sea Lion

04. Rage, Silence, Love

05. Yours Truly

06. Soul To My Soul

07. Girl From The North Country

08. Lips Into A Boat

09. Nothing Can Separate Us From This Love

10. Tonight I Will Retire

Her kan du se de to sangere fortælle om deres sideprojekt "Friendly Duets".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA