x

Vandt du billetter til Green Beats?

Vandt du billetter til Green Beats?

For andet år i træk tager Green Beats pulsen på den elektroniske scene. Det feststemte miks af dj's og live-koncerter med blandt andet Todd Terry, Zoot Woman, Rex The Dog og Sammy Jo og den nye danske elektro/rock/jazzgruppe WhoMadeWho kan opleves i København, Odense, Århus og Ålborg. Og du kunne vinde billetter til koncerter i alle fire byer, men læs først lidt mere om konceptet:

- Sidste år tog vi konsekvensen af, at den elektroniske musik - hvad enten det er house, techno, electro eller andre genrer - bare vokser og vokser. Og hvis vi tager vores eget kampråb om at ”Tuborg ... gør noget ved musikken” alvorligt, skal vi også være aktive deltagere på en klubscene i rivende udvikling, forklarer musikansvarlig hos Tuborg, Rasmus Teglgaard om Green Beats-touren.

Green Beats er på samme måde som sin musikalske storebror Grøn Koncert en omrejsende fest. Men hvor Grøn Koncert satser stort og familievenligt, er Green Beats en mere intim affære for de danseglade electronica-interesserede.

- Med Grøn Koncert kommer Tuborg bredt ud til alle musikelskere. Med Green Beats vil vi skabe en platform for den nytænkende musik, man hører lige nu på natklubberne, fortæller Rasmus Teglgaard.

Og netop klubberne er i fokus på dette års turné, som i år er gået fysisk ned i størrelse for at højne kvaliteten. Der er indgået samarbejder med mindre klubber og spillesteder for til gengæld at kunne tilbyde publikum en større oplevelse.

Du kunne være en af de heldige, der hver vinder to billetter til en Green Beats-aften efter eget valg. Alt, du skulle gøre, var at svare på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Everything But The Girl.

De heldige vindere, der har fået billetterne tilsendt, følger her:

Jakob Rasmussen
7300 Jelling

Lis Bjørnø
8530 Hjortshøj

Mohammad Motahari
8210 Århus V

Anne Louise Kyed Jansen
8000 Århus C

Stine Jensen
8600 Silkeborg

Jacob Antonsen
9000 Aalborg

Inge Buhelt
9430 Vadum

Mogens Kronborg
9300 Sæby

Gitte Engemann
9530 Støvring

Michael Spjuth
9210 Aalborg SØ

Jacob Clausen
2300 København S

Maria Krøl
2000 Frederiksberg

Casper Reichelt
2500 Valby

Henriette Pordan
1813 Frb. C

Thomas Høier
2300 København SNyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA