x

Vandt du Martin Hall?

Vandt du Martin Hall?

Billede: hansen-hansen.com

Sangeren, sangskriveren, forfatteren, installationskunstneren og meget mere Martin Hall har netop udsendt den 700 sider lange, delvist selvbiografiske roman ”Den Store Romantiker” om en forfatters og en musikers liv og udvikling i det danske kunstner- og musikliv i perioden 1980-2005.

Bogen er fiktion, men de to hovedpersoner og deres omgangskreds har meget tilfælles med den virkelige Martin Hall og dennes gøren og laden på den danske musik- og kunstscene de sidste 25 år. Fra de tidlige års dystre postpunk-musik og deltagelse i diverse stoforgier over flirten med en religiøs sekt og samarbejde med en dansk mainstream-sangerinde (Hall skrev tekster og sange til tre Hanne Boel-plader og medvirkede på den sidste) til en form for modenhed i 40-års alderen.

GAFFA havde fået en håndfuld af det enorme værk, som er i to bind, og alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen om dette, var at svare rigtigt på følgende spørgsmål. Der var ingen valgmuligheder, men det er jo også en flot præmie! Og svaret er: "Genopbyggelsen Er Større End Selve Skabelsen".

De heldige vindere, der har fået præmierne tilsendt, er som følger: Tillykke!
Susanne Jensen
8361 Hasselager

Jacob Ulrich
8000 Århus

Henrik Hansen
5000 Odense C

Kasper Reggelsen
8670 Låsby

Helle Ellman
2660 Brøndby StrandNyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA