Nyhed

Richmond Fontaine giver tre koncerter i Danmark

Richmond Fontaine, Amazing Pilots og Ian Moore spiller fælles koncerter i både Århus, København og Odense. Forsalget er i fuld gang.

Der er lagt op til årets helt store americana-events, når Richmond Fontaine i selskab med Amazing Pilots og Ian Moore gæster Danmarks tre største byer til oktober. Således kan Århus se frem til at få besøg den 22. oktober på VoxHall, mens Loppen i København gæstes den 23. og Rytmeposten i Odense den 25.

Richmond Fontaines femte og nyeste album, ”The Fitzgerald”, udkom herhjemme i juni, hvor det ligesom i resten af verden blev mødt med højstemte almelderroser. Blandt andet har den indflydelsesrige engelske musikmagasin Uncut udråbt bandet til deres favoritband i verden lige nu.

Irske Amazing Pilots debutalbum, ”Hello My Captor”, der repræsenterer et solidt miks af americana, roots og rock, står foran en dansk release, mens superguitaristen, sangeren og komponisten Ian Moore foreløbig har fem udgivelser på samvittigheden med albummet "Luminaria" fra 2004 som seneste skud på stammen.


Forsalget er allerede sparket i gang.

ANNONCE