Nyhed

Miike Snow gæster Smukfest

Den svensk/amerikanske trio besøger bøgeskoven denne sommer

Walther og de andre maskotter på Smukfest i Skanderborg har inviteret den succesfyldte svensk-amerikanske trio Miike Snow til at sætte bøgeskovene i flammer til årets Skanderborg Festival.

Miike Snow startede som et lille hyggeprojekt mellem tre markante producere og sangskrivere. Med en helt nonchalant tilgang til projektet har frontfigur Andrew Wyatt udtalt: "Vi ville bare lave musik sammen. Tre folk, der roder rundt".

Mange har senere haft stor fornøjelse af udbyttet af de tres hyggelige stunder. Miike Snow har, siden de blev dannet i 2007, udgivet to album. I 2009 kom det selvbetitlede debutalbum på gaden, og i 2012 kom "Happy To You". Bandet høstede kæmpesucces med hittet "Animal", som udkom på debuten i 2009, og om trioen beskrev blandt andet The Guardian musikken som "Coolly Emotional Pop suggests A-Ha meets Animal Collective".


Men nu skal det lige siges, at de tre fyre er ikke hvem som helst. De to barndomsvenner Christian Karlsson og Pontus Wiinberg fra Göteborg, som udgør 2/3 dele af Miike Snow, arbejder ved siden af som producere. Og faktisk anses de for at være nogle af Sveriges bedste. Under navnet Bloodshy & Avant har de blandt andet produceret for navne som Madonna, Kylie Minouge og Kelis. Bandets tredje medlem og frontfigur Andrew Wyatt er fra USA. Han har i flere år arbejdet som succesfuld producer og sangskriver. Wyatt har blandt andet arbejdet sammen med Mark Ronson.

Så nej, Miike Snow er ikke nogen dårlig cocktail. Og altså. Denne sommer kan de opleves live på årets Smukfest. Køb billetter via GAFFA Live.

Lyt til hittet Animal her.


 

ANNONCE