x

Dansk støttekoncert for New Orleans

Dansk støttekoncert for New Orleans

SP Just Frost skulle den 30. september have givet koncert på Store Vega i København, men på grund af den tragiske situation i New Orleans er koncerten lavet om til en stor støttekoncert til fordel for New Orleans katastroferamte musikere og deres familier.

Blandt de mange optrædende vil JP Just Frost naturligvis være at finde, og derudover vil også Fessor, Lasse & Mathilde, Wonderbrazz, Orion Brassband, Lilian Bouté, Gregory Boyd, Elsebeth Krogh og mange flere stille op til arrangementet.

New Orleans er en af USAs vigtigste musikbyer gennem tiderne, og byen har haft markant betydning for den rytmiske musiks udvikling på verdensplan. Blandt de utallige musikalske udtryk, som har deres oprindelse i New Orleans, kan blandt andet tælles Tradjazz, Brassband, Cajun, Zydeco, Rhythm´n´Blues, Gospel, Funk og Folkroots.

Overskuddet fra arrangementet vil blive givet til Christian Unity Church, der med pastor Dwight Webster i spidsen har haft stor indflydelse på den sorte kulturscene i New Orleans.

Måtte man ønske at få sin billet til den oprindelige JP Just Frost-koncert refunderet, kan dette ske ved henvendelse til Billetlugen.

Koncerten i Store Vega starter klokken 21.00, og billetprisen vil i forsalg være 125 kroner plus gebyr, mens det vil koste 145 kroner i døren.

Læs mere her!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA