x

Aqua lukker for det varme vand

Aqua lukker for det varme vand

Efter at have solgt mere end 28 millioner albums og singler og sat Danmark på det musikalske verdenskort, er Lene Nystrøm, René Dif, Claus Norreen og Søren Rasted blevet enige om at holde pause fra Aqua indtil videre.

"Vi har følt os enormt priviligerede, haft masser af store oplevelser, set verden og elsket at møde vores fans - men vi har kigget hinanden dybt i øjnene og er nået frem til, at gnisten bare ikke er der lige nu," siger de fire bandmedlemmer. "Vi synes, at vi skylder vores fans at yde 100 pct., når vi er på. Derfor mener vi, at det er bedre at tage en pause i bandet frem for at indspille et nyt album, når vi selv er i tvivl om, hvilken vej vi skal gå."

Pausen er absolut udramatisk. De fire er stadig hinandens bedste venner, ejer i fællesskab et studie i London og kunne ikke drømme om en verden udenfor musikken. Således bebuder både Lene Nystrøm og René Dif, at de allerede nu er langt fremme med planerne om soloudgivelser. Søren Rasted og Claus Norreen fortsætter både sammen og hver for sig med at skrive og producere for Lene og René samt andre kunstnere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA