x

OpTourens vindere fundet

OpTourens vindere fundet

MyMusic.dk startede i august en interaktiv konkurrence under titlen OpTour, hvor ét band inden for hver af genrerne rock, hiphop og electronica fik mulighed for at vinde en landsdækkende turné med alt betalt.

Inden for hver af de udvalgte genrer har ti bands i den sidste halvanden måned dystet mod hinanden om denne potentielle optur fra undergrunden. 15.000 brugere af MyMusic.dk’s site har stemt og derved afgjort, hvem der skal spille på de i alt 10 koncerter rundt om i landet.

I electronica-genren sejrede det multi-eksperimenterende band Fibra fra Københavns Nordvest-kvarter. Med 8 sejre ud af 9 mulige slog Fibra blandt andet Starfighter-vinderne Sidste Ambulance i opløbet.

Vinderen i rock-genren blev poprockerne fra århusianske Aztrid. Bandet vandt med 9 sejre ud af 9 mulige, og de har ofte været at finde på top-ti over de bedst besøgte ud af MyMusic.dk's 6.000 bands.

I hiphop-genren snuppede club-hiphop’erne fra Intens sejren ligeledes med 9 sejre ud af 9 mulige.

OpTouren er blevet til i samarbejde mellem MyMusic.dk og Tuborg, og det afvikles af det professionelle bookingbureau Offbeat.

Selve turnéen starter den 30. september og bevæger sig rundt i det danske land i løbet af oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA