Nyhed

Tyveri i Feedback-studiet

Det traditionsrige studie, hvor blandt andet Gnags har indspillet flere plader, har på skammelig vis fået stjålet sin rytmemaskine

Feedback studiet i Århus har lidt et stort tab, idet en rytme-maskine Akai MPC-60 Linn er blevet stjålet. Maskinen er en tromme-sampler og sequencer, der gennem årene har været rytmefundament for et utal af danske pop- og rockklassikere skabt af kunstnere som for eksempel Gnags, Thomas Helmig og TV-2.

I en pressemeddelelse opfordrer folkene bag Feedback Recording eventuelle hælere til ikke at aftage maskinen, og de forklarer endvidere, at tyven i sit hastværk glemte at få lydene med, hvorfor der vil forestå et større arbejde med at sample et nyt lyd-bibliotek.

Desuden lover Feedback frit lejde til tyven, hvis denne skulle komme til fornuft og få lyst til at aflevere rytmemaskinen tilbage til dens retmæssige ejere.


Maskinen er cirka 50x50x15 centimeter og lysebrun. Den har 16 pads og et lille display. Diskette-drevet er opdateret til 1.44mB, og den kan kun spille egne mono-samples.

ANNONCE