x

Medina klar med international toer

Medina klar med international toer

I morgen fredag den 1. juni udgiver Medina sit andet internationale album "Forever". Det er ti helt nye engelske sange, samt tre engelske fortolkninger af nogle allerede eksisterende numre - nemlig "For Altid", "Kl. 10" og "Lyser I Mørke".

Medina udsender albumet via EMI i Tyskland, Østrig og Schweiz, hvor hun har solgt i omegnen af 110.000 eksemplarer af den internationele debut "Welcome To Medina". I Danmark udgives den dog fortsat via :labelmade: og A:larm Music.

"Forever" udgives også i USA i september, mens resten af verden venter i 2013. Første single, "Forever", fra albummet er allerede udkommet - se video herunder.

Sidst Medina var aktuel med et engelsk album, kvitterede GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr med tre stjerner, hvor hun bl.a. skrev:

"Medina har virkelig noget at byde på. Hun har en personlighed og et udtryk, som hun med garanti kan få endnu mere ud af, og med hvilke hun kan nå nye og andre højder. Nationalt som internationalt. Hvis hun vil. I'm a queen on my throne ("Selfish") - må hun satse på andet og mere end dansegulvet fremover."

I en pressemeddelelse skriver A:larm Music desuden, at EMI i udlandet ikke tvivler på hendes talent. Hvor EMI's vicepræsident for Tyskland, Schweiz og Østrug, Uli Mücke bl.a. udtaler:

"Medina er en stor artist med et ægte talent, a fantastisk unik stemme og et sex appeal af en anden verden. Vores næste trin er at gå internationalt med Medina og erobre en masse nye territorier."

Hvorvidt hun satser på andet end dansegulvet, kan man høre i morgen, når Medinas andet internationale album "Forever" rammer butikkerne. Derudover besøger Medina mange af de danske festivaler sommeren over, hvor der er 24 koncerter skemalagt. Se mere på medinamusic.dk.

Hør og se Medinas video til singlen "Forever" herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA