x

Lil’ Kim rusker tremmer

Lil’ Kim rusker tremmer

Lil’ Kim – alias Kimberly Jones – begyndte i går sin afsoning af en tolv måneder lang fængselsstraf, som hun tidligere i år blev idømt for at have båret falsk vidnesbyrd omkring en skudepisode, der involverede folk i hendes følge og medlemmer af rapgruppen Capone-N-Noreaga.

I vidneskranken valgte rapperen at lyve for at beskytte sine to venner, som var mistænkt for at have været involveret i skyderiet, men billeder fra sikkerhedskameraer viste med al tydelighed, at de var involveret, og at Lil’ Kim havde overværet hele affæren.

Rapperen kunne have fået helt op til fem år for sin forseelse, men hun slap altså med et år, som hun nu er begyndt afsoningen af. I går måtte hun således melde sig ved Federal Detention Center i Philadelphia.

”I dag begynder en ny epoke i mit liv. Det vil styrke mig, og jeg vil få tid til at reflektere over livet. Jeg vil skrive sange, læse og bede, mens jeg er i fængsel. Jeg vil komme ud som en stærkere kvinde,” erklærer Lil' Kim ifølge eb.dk i en pressemeddelelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA