Outlandish øverste nyhed på hitlisten

Outlandish øverste nyhed på hitlisten

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen og ugens nyheder. I denne uge er Lukas Graham tilbage på toppen af albumhitlisten, efter at han i sidste uge måtte afgive førstepladsen til John Mayers "Born And Raised". Det er Grahams niende uge som nummer 1 på albumhitlistens førsteplads. John Mayer ligger i denne uge nummer 3.

Øverste nyhed finder vi på andenpladsen, hvor Outlandish (billedet) går ind med deres femte album, "Warrior//Worrier". Næste nyhed er Medina, som går ind på en femteplads med "Forever" trods noget forbeholdne anmeldelser, blandt andet sølle én stjerne i GAFFA. Melody Gardot er ny på en 14. plads med "The Absence", mens Sigur Rós går ind som nummer 21 med "Valtari", og Blue Foundation er nye på plads nummer 39 med "In My Mind I Am Free".

Ugens øverste re-entry på albumhitlisten er Joey Moe, der vender tilbage til hitlisten på plads nummer 22 med "Fuldmåne 2.0" efterfulgt af de nyligt koncertaktuelle Metallica og "Metallica", også kendt som "The Black Album", på en 23. plads og D-A-D på plads nummer 27 med "DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK". Divere kunstnere med "Toppen Af Poppen 2" er en re-entry på en 35. plads, og Anne Linnet vender tilbage som nummer 37 med "De Bedste".

Tracklistens nummer et er som i sidste uge svenske Loreen og hendes Melodi Grand Prix-vinder "Euphoria", mens Shaka Loveless og "Tomgang" som i sidste uge topper streaminghitlisten.

Den såkaldte bit-album-hitliste, der tæller downloads fra abonnementstjenester, har en nyhed på førstepladsen, nemlig Outlandish og "Warrior//Worrier", mens den tilsvarende trackliste for enkeltnumre også har en ny etter, Carly Rae Jepsen og "Call Me Maybe".

Se alle de officielle danske hitlister her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA