x

We Were Promised Jetpacks besøger Pumpehuset

We Were Promised Jetpacks besøger Pumpehuset

Sidste gang We Were Promised Jetpacks lagde vejen forbi Danmark, var da de i januar 2010 gæstede Loppen. Siden har bandet udgivet album nummer to og er nu klar til endnu engang at underholde med deres hurtige tempo og den umiskendelige skotske accent, som karakteriserer de unge indierockere.

Det fire mand store band kommer fra Edinburgh og blev dannet tilbage i 2003. Bandet, med sanger og guitarist Adam Thompson i front, udgav i 2009 deres debut "These Four Walls." Den fik ros med på vejen fra den internationale presse, hvor musiksitet Pitchfork mente, at gruppen havde "insisterende rytmer og en intens oprigtighed".

Andet album "In the Pit of the Stomach" er fra 2011, og med det vandt We Were Promised Jetpacks sig for alvor ind på postpunk-indierock-scenen. Albummen blev indspillet i Sigur Rós' studier i Island, og der blev tid til at arbejde med både udtryk og lyd.

GAFFAs anmelder Simon Christensen var med, da We Were Promised Jetpacks i 2010 gav koncert på EuroSonic Festival i Groningen, Holland. Her belønnede han bandet med flotte fem stjerner og skrev bandt andet: "Virkemidlerne er støjende Fender Telecasters, skæve basfigurer og Adam Thompsons kraftfulde, stærkt skotskklingende vokal. Det er bare vildt vedudført, og Jetpacks mistede ikke på et eneste tidspunkt momentum i deres EuroSonic-showcase. Meget overbevisende for så ungt et band. Indimellem trådte forsanger Thompson væk fra mikrofonen i de postrockede passager, og brølede modigt op mod loftet, vendte sig mod mikrofonen og forsøgte endog at synge det mellemstore spillested op helt uden mikrofon."

Der er altså god grundt til at glæde sig til, at We Were Promised Jetpacks gæster Pumpehuset den 26. september.

Billetter kan købes på Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA