x

Deer Bear tager på lille Danmarksturné

Deer Bear tager på lille Danmarksturné

Tilbage i april måned udgav danske Deer Bear deres debutalbum "House Behind The Eyes". Nu er det så blevet tid til at tage pladen med ud på landevejen, og dette gør duoen med en lille Danmarksturné , som vil bringe dem til Odense, Aarhus, Aalborg og København i oktober måned.

Deer Bear er en sammenlægning af de to medlemmers navne Anne Hjort (Deer) og Lars Bjørn-Hansen (Bear). Med to meget forskellige musikalske baggrunde har de i Deer Bear skabt et melankolsk og ærligt univers om sandheder og ensomhed. Lars Bjørn-Hansen kommer fra metalverdenen, som medlem af gruppen Koldborn, og Anne Hjort har en baggrund, hvor indie-rock og triphop har været mere gennemgribende.

Debutalbummet har fået fine anmeldelser fra flere danske medier, mens GAFFAs anmelder Simon Christensen dog ikke var helt så begejstret for udspillet, som han valgte at give tre ud af seks stjerner. Han skriver om albummet:

"Den århusianske duo Deer Bear har med deres debutalbum "House Behind The Eyes" skabt et sørgmodigt americana-univers, der leder tankerne mod dybe skove og mod skyggesiderne indadtil. Deer Bear er samtidig historien om en metalsanger gone soft i Lars Bjørn-Hansen, der sammen med Anne Hjort undersøger menneskets i dets blindhed, brændende hjerte og øvrige fejlbarlighed. Helt samme niveau kan Deer Bear ikke ramme i lyrikken, selvom der her og der er oplæg med enkelte smukke formuleringer (…)"

Bandet kunne opleves til Musik Aarhus Festival tilbage i januar, hvor de sammen med Pil & Liv og Mixture For Cully gav koncert på Train. GAFFAs anmelder Line Bang skænkede koncerten fire stjerner.

Nu har man så mulighed for at opleve Deer Bears melankolske og smukke univers, når de sammen med Green Pitch til efteråret optræder rundt om i Danmark.

Søg ly for regn og rusk med Deer Bear her:

10. oktober: Posten, Odense

11. oktober: Radar, Århus

12. oktober: Studenterhuset, Aalborg

13. oktober: Huset i Magstræde, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA