x

Dead Skeletons besøger Pumpehuset

Dead Skeletons besøger Pumpehuset

Hvis du ikke skal se det islandske syrerockband Dead Skeletons på årets Roskilde Festival, så fortvivl ikke. Fans kan nemlig glæde sig til endnu en dansk koncert fra bandet, som besøger Pumpehuset den 23. september.

Gruppen debuterede i maj sidste år med albummet "Dead Magick", som fik en utrolig flot modtagelse af GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen med seks ud af seks stjerner. Han sagde bandt andet om albummet: "Som en sort askesky omhylles man af den syrede spiritualitet, og først når man har overgivet sig til det opslugende tranceridt, løftes man ind i lyset. Ikke siden Spiritualized proklamerede "Ladies And Gentleman We Are Floating In Space" har det været lige så givende at blive slynget rundt i en psykedelisk dødsdrom. Og det 72 minutter lange magiske syretrip er ikke bare til at blive dybt afhængig af, det kan meget vel vise sig at blive årets største albumoplevelse."

Dead Skeletons' musik er kompleks, men John Robb fra Sabotage Times formåede alligevel at samle trådene i bandets lyd:

"Dead Skeletons spiller et neo-gotisk, mørk, psykedelisk groove. De lyder unikke, men for at gøre tingene lidt nemmere for dig, vil jeg slå op i journalist-ordbogen og kaste et par ord ud som… neo-Suicide, der fanger New York-duoens mørke, pulserende keyboards og ghostrider-vokaler og blander et hint af gotisk mørke med den slags ægte mørke, som de fleste bands aldrig synes at opnå, et strejf af punk-rock-attitude, masser af esoteriske referencer og en ægte arkaisk særhed – og et 21. århundredes psykedelia, hvor de sammensmelter hjernesmeltende weirdness med moderne teknologi."

Bandets mantra er "He who fears death cannot enjoy life" og handler helt basalt om at holde fast i livet og ikke fortabe sig i dødens dragende mørke. Noget, Dead Magic mestrer på deres egen unikke måde. 

Oplev Dead Skeletons live når de den 23. september gæster Pumpehuset.

Billetter kan købes via GAFFA Live.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA