x

USO og Freya på Aarhus Teater

USO og Freya på Aarhus Teater

Rapperen USO og popsangerinden Freya får hovedrollerne, når Aarhus Teater 11. november blænder op for en såkaldt streetversion af Brdr. Grimms eventyr ”Snehvide og de syv små dværge”, der nu har titlen ”Slumprinsessen og de syv smalltimehustlers”.

Kunstnere fra fire kontinenter bringer det klassiske eventyr om Snehvide til live i en verden på tværs af kunstarter, kulturer og landegrænser. Dans, rap og skuespil er ingredienserne i Aarhus Teaters stykke, der ifølge teatret selv ”henvender sig til MTV-generationen og andre ivrige teatergængere med fingeren på pulsen.”

Forestillingen er kreeret af danseren Steen Koerner (Out of Control), multimusikeren Yo Akim Hjejle og rapperen Clemens, tilsammen også kendt under navnet Rim Ram og Rum. Rim Ram og Rum stod sidste år bag Aveny-T's store succes ”Nøddeknækkeren”, der i 2004 bliv kåret som Årets Danceforestilling af Reumert-komiteen.

I stykket medvirker desuden en række førende electric boogie- og breakdansere, og musikken er skabt af blandt andet Clemens og Sune Wagner fra The Raveonettes.

”Slumprinsessen og de syv smalltimehustlers” har som nævnt premiere på Aarhus Teater 11. november og spiller frem til og med 21. december.

Læs mere hos Aarhus Teater


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA