x

Gæoudjiparl udbyder privat koncert på Ebay

Gæoudjiparl udbyder privat koncert på Ebay

Billede: Rune Geertsen

Kristian Vester aka Goodiepal aka Mainpal Inv aka Gæoudjiparl er pt. aktuel med live-pladen "Mort Aux Vaches". Der er dog i disse dage også et mere konkret og eksklusivt live-tilbud til alverdens yndere af hans musik.

Vester har nemlig sat en privat optræden på auktion via Ebay. Som man kan læse i beskrivelsen af auktionen, vil Vester i januar 2006 rejse til vinderens hus, hvor end denne måtte bo i verden "as long as it's north of Germany, north of New York, north of Kiev, North of were ever (sic!)", og ringe 18 gange med de klokker, han for tiden bruger i sit livesæt, samt muligvis også fremvise sin mekaniske fugl.

Mindstebuddet for auktionen er 250 amerikanske dollars – altså omtrent 1500 danske kroner. Man binder sig som byder dog også til at give et måltid mad til den rejsende musiker, når han dukker op.

Auktionen stopper på søndag, den 16. oktober, så der er stadig et par dage til at overveje, om man har lyst til at byde – enten for sig selv eller for andre. Det er jo snart jul, og koncerten må betegnes som en nok ganske mystisk, men også eksklusiv event – ja, vel en slags perfekt gave til musiknørden, der har alt.

Gæoudjiparls Ebay-auktion


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA