x

Tredobbelt headliner

Tredobbelt headliner

Offbeat Production gentager i disse dage den succesfulde turné fra 2000, hvor de tre på det tidspunkt up-and-coming danske bands Saybia, Kitty Wu og Copenhagen spillede en række fælles koncerter rundt om i landet for at forsøge at skabe lidt mere fokus på den nye danske musik.

Nu kan man ikke just klage over, at der i disse dage i samme grad som tidligere mangler opmærksomhed omkring dansk musik, men ikke desto mindre kan man som bekendt aldrig få for meget af en god ting, så en ny koncertrække med spændende nye navne som Coolsville (billedet), Maborosi og Delicia Mini hilses i alle henseender velkommen.

Både Coolsville og Delicia Mini har allerede udgivet deres debutskiver, og specielt sidstnævntes album ”Skuggi” blev mødt med megen kritikerros, men også Coolsvilles ”Langtfra Landet” blev pænt modtaget. Maborosi har endnu deres første album i vente, men i sidste måned udgav i ep’en ”Slow Dance”, og bandet var også på listen over bands, der i januar måned blev spået en lysende fremtid af redaktionen her på bladet.

Allerede i aften og de kommende to dage kan man stifte nærmere bekendtskab med de tre bands, når de giver fælleskoncert i henholdsvis København, Slagelse og Århus.

Det skal bemærkes, at koncerten i København, som oprindeligt skulle være løbet af stablen i Pumpehuset, er blevet flyttet til Studenterhuset.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA