Nyhed

Rock under Broen trækker stikket

Flere års dårligt vejr har knækket den 24 år gamle fynske festivals økonomi

Tilbage i 2004 gav den traditionsrige Midtfyns Festival op på grund af dårlig økonomi, og nu nedlægges endnu en fynsk, musikalsk institution, idet den tilbagevendende folkefest Rock Under Broen ved Middelfart nu definitivt har drejet nøglen om efter flere år med dårligt vejr og deraf følgende svigtende billetsalg. Det skriver TV2 fredag.

"Vejret har ødelagt det for os. Vi var foran på billetsalget indtil onsdagen før festivalen. Så lovede vejrudsigten heldagsregn lørdag, og vi solgte stort set ikke flere billetter", udtaler Rock Under Broens nu afgåede formand Paw Jacobsen til Fyens Stiftstidende.

Den 24. udgave af festivalen ved Middelfart, som for blot en måneds tid siden bød på navne som Lenny Kravitz (billedet), D-A-D og Rasmus Seebach, bliver således den sidste, efter at festivalens bestyrelse i tirsdags (3. juli, red.) traf beslutningen om at nedlægge sig selv.

I kølvandet på beslutningen vil festivalens advokat Poul Jensen-Dahm nu forsøge at få de ialt 72 kreditorer til at acceptere en aftale, hvor kreditorerne kun får omkring 20 procent af deres tilgodehavende. Festivalens gæld beløber sig til omkring 3,4 millioner kroner.

Også Skive Festival kæmper store med økonomiske problemer. Her har en støttekoncert for at redde festivalens således været på tale.

ANNONCE