x

Rolling Stones i sæbeopera

Rolling Stones i sæbeopera

The Rolling Stones seneste album ”A Bigger Bang”, der kom på gaden i starten af september, har til trods for gode anmeldelser ikke solgt helt så godt, som bandet og ikke mindst deres pladeselskab, Virgin Records, gerne havde set. Albummet har således endnu ikke rundet sin første million solgte eksemplarer, og dette har nu fået bandet til aktivt at opsøge nye målgrupper for deres musik.

De aldrende rockere har således underskrevet en aftale om, at videoen til deres kommende single, ”Streets Of Love”, vil få premiere på tv-kanalen NBC’s uhyre populære sæbeopera ”The Days Of Our Lives”. Videoen vil blive vist på tirsdag, og derudover vil sangen også figurere på seriens soundtrack i de kommende uger.

62-årige Mick Jagger & Co. har også for nylig underskrevet en aftale med NFL (den amerikanske football-liga). Denne aftale giver ligaen lov til at benytte bandets musik under kampene, og derudover medvirkede bandet ved åbningen af den nye sæson i et specielt indslag før kampen mellem New England Patriots og Oakland Raiders.

The Rolling Stones' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA