x

RECession-program offentliggjort

RECession-program offentliggjort

Programmet til årets udgave af den århusianske festival RECession er i dag blevet offentliggjort, og selvom festivalen har samlet nogle interessante navne, må programmet siges at være noget skrabet.

Hovednavnene på årets festival er navnene Mikael Simpson, Jomi Massage, 18th Dye, Future 3 og ikke mindst den amerikanske hiphop-gruppe Cannibal Ox, som for kendere må karakteriseres som lidt af et scoop. Tiderne for de enkelte koncerter er endnu ikke offentliggjort.

Det lidt magre program skyldes ifølge medarrangør Thomas Moeslund, at finanserne i år har været meget små, da stort set alle de fonde og deslignende, som festivalen plejer at læne sig op ad for økonomisk støtte, i år har givet rub og stub til de mange HCA-arrangementer, som har hærget landet det seneste års tid.

RECession er i år slået sammen med den elektroniske festival EMMA, som hver af festivalens tre dage vil tage over ved midnat og præsentere publikum for et mere danseorienteret program.

RECession og EMMA udfolder sig i Ridehuset i Århus fra den 3. til den 5. november, og prisen for en enkelt dag er 150 kroner (torsdag dog kun 80 kroner), eller man kan købe en partout-billet til hele arrangementet for 300 kroner.

Partout-billetter kan købes her på sitet via GAFFA Billet. Prisen for Klub GAFFA-medlemmer er kun 250 kroner.

Køb billet her!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA