x

GAFFA TV: Team Me på Roskilde

GAFFA TV: Team Me på Roskilde

Onsdag den 4. juli spillede den norske gruppe Team Me på Pavilion Junior-scenen på Roskilde Festival og gav en koncert, som GAFFAs anmelder Rune Schlosser tildelte fem stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Indiepop-gruppen fra Elverum, Norge spillede også meget af både materialet fra debuten, men også fra den selvbetitlede ep fra 2010. Gruppens smukke melankoli befinder sig i et krydsningsfelt mellem en række tidstypiske bands, hvor forsanger Marius Drogsås begår sig som en blanding mellem Mews Jonas Bjerre, Figurines' Christian Hjelm og Arcade Fires Win Butler, mens Band of Horses også spøger i baggrunden.

På trods af disse oplagte referencer formår de seks livsbekræftende karakterer dog alligevel virkelig at levere en troværdig omgang indie-pop, og det gjorde de også på scenen. Der var en klassisk rockbesætning, hvor der også var tilsat doser af perkussion, samples og generelt også en del synthflader og tungere synth-lyde."

Kort før koncerten fangede GAFFA TV Team Me til en snak om deres vej fra hobbyprojekt til fuldtidsband og deres meget forskellige musikalske inspirationskilder.

Indslaget er lavet af Stina Nørager Frandsen og Aslaug Olette Klausen. Se det på GAFFA TV:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA