x

INXS hitter i USA

INXS hitter i USA

I sommer kunne man på amerikansk tv følge med i et reality-show, hvor bandmedlemmerne fra INXS ledte efter en erstatning for afdøde Michael Hutchence. Efter at have prøvet en lang række håbefulde vokalister af, faldt valget på canadiske JD Fortune, der nu er bandets nye frontmand.

INXS udgiver 27. november albummet "Switch", men allerede nu er singlen "Pretty Vegas" udgivet som single, og den klarer sig rigtig godt i USA. Sangen er skrevet af JD Fortune i samarbejde Tim Farris, og den er debuteret som nummer 37 på den amerikanske singlehitliste, hvilket er denne uges højeste placering for en nyhed, samt første gang en INXS-single er røget direkte ind på så høj en plads.

Ifølge guitarist Tim Farris blev Fortune valgt, fordi han "har en lidt farlig kant og vil tilføje en følelse af spontanitet til vores liveshow". Han kommer til at indgå på lige fod med bandets øvrige medlemmer og har været med til at skrive sange til albummet, der for øvrigt skal produceres af Robbie Williams' tidligere musikalske partner Guy Chambers.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA