x

Jokeren i 3-reklame

Jokeren i 3-reklame

Mobilselskabet 3 lancerer i morgen en ny reklamekampagne, hvor Jokeren har en central rolle. Den nye reklamefilm er filmet i det københavnske skatermiljø og har ud over Jokeren og skatere human beat box som et centralt element. Reklamefilmen er den første, mobilselskabet 3 har fået lavet af bureauet Co & Høgh, og den er samtidig også den første af i alt tre film, der er målrettet specifikt mod "de cool og hippe 20-30-årige", som der står i pressemeddelelsen.

Samarbejdet mellem Jokeren og 3 er imidlertid mere end bare Jokeren i en reklamefilm. Jokeren udgav sin nye plade "Gigolo Jesus" i mandags, og alle pladens numre vil kunne downloades som Truetones til 3-telefoner fra i morgen.

"Samarbejdet med Jokeren styrker vores tilbud til musikbranchen og vores musikinteresserede kunder. Vi kan både tilbyde kunstnerne en ny markedsføringskanal og en salgskanal og samtidig give vores kunder en levende og endnu større musikoplevelse, end de får fra eksempelvis mp3-afspillere", fortæller Rasmus Wolff, chef for medie- og kommunikationsprodukter hos 3 i Danmark.

I løbet af efteråret vil en lang række kunstnere blive lanceret på 3, og som vi nævnte i går her på GAFFA.dk, vil blandt andet Madonnas nye album ”Confessions On A Dancefloor” blive prereleased til 3s kunder en uge før den officielle udgivelsesdato.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA