Nyhed

A Place To Bury Strangers til Aarhus

Den amerikanske støjrock-gruppe gæster Voxhall til september

Den New York-baserede trio A Place To Bury Strangers blev dannet tilbage i 2001, men først i årene omkring 2006-2007 kom der for alvor gang i gruppen, som begyndte at spille sammen med blandt andre The Brian Jonestown Massacre og The Jesus And Mary Chain og i 2007 også udgav deres selvbetitlede debutalbum.

I 2009 fulgte album nummer to, "Exploding Head", som af GAFFAs anmelder Michale Jose Gonzalez modtog fire stjerner og blandt andre følgende ord:

"Newyorker-bandet A Place To Bury Strangers følger op på debuten fra 2007 med denne kradsbørstigt støjende og yderst tillokkende lille godbid af et album. Titlen Exploding Head er ikke helt ramt ved siden af, for den får ikke for lidt i bandets massive udladninger af skingre guitarer og galoperende trommer, der sine steder lyder, som om de kunne trænge til et solidt skud ritalin, hvis ikke hjertet skal eksplodere i brystet på trommeslager Jay Space.
Melodierne er gennemførte, og det samme er de lag på lag af melodisk støj, der præger albummet. I det hele taget er pladen virkelig lækkert produceret".


Når bandet senere på året lægger vejen forbi Danmark, bliver det med endnu et album i baggagen. Deres tredje udspil, "Workship", udkom tidligere i år og dermed er de klar til at indtage Voxhall med deres tunge støjrock tilsat betragtelige doser shoegaze og psykedelisk rock.

Billetter til koncerten på Voxhall den 30. september kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE