x

Hør Robbie Williams Special i aften

Hør Robbie Williams Special i aften

Da Robbie Williams for ti år siden trådte ud af Take That, var der ikke mange, der kunne have spået, at han ville opnå den stjernestatus, han har i dag. Williams udgav som solodebut en ikke særlig rost coverversion af George Michaels "Faith", mens hans gamle kollega, Gary Barlow, der havde vundet 4 Ivor Novello-priser for sangskrivning forberedte sit debutalbum.

Men Barlows album klarede sig ikke alt for godt (og det gjorde toeren heller ikke), men det samme kan man ikke just sige om "Life Thru A Lens", der gjorde Robbie til superstjerne endnu engang. Siden da er kommet fire studiealbums, et livealbum, og nu er album nummer seks på gaden.

I forbindelse med udgivelsen af "Intensive Care" laver vi på GAFFA Radio en Robbie Williams Special, hvor vi gennemgår Williams' solokarriere samt spiller en masse fra den nye plade. Samtidig har vi som sædvanligt en konkurrence, hvor man denne gang kan vinde et eksemplar af den nye plade, hvis man kan svare på nedenstående spørgsmål. Det gjorde følgende personer rigtigt (svaret var naturligvis Stephen Duffy):

Christian Sørensen
5000 Odense C

Rasmus Madsen
2750 Ballerup

Kai Nørgaard
8240 risskov

Jesper Antonsen
8700 Horsens

Flemming Jensen
5800 Nyborg

Lene Avsever
2770 Kastrup

Marie Lybeck
2000 Frederiksberg

Dan Rosenkvist
4672 Klippinge

Teis Alstrup
3520 Farum

Anne Alstrup Avnby
2200 København N


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA